Doprava od 39.90 € hodnoty nákupu zdarma

Dažďová voda – dar z nebies pre vašu záhradu

Voda je základným stavebným prvkom života, bez ktorého by život neexistoval. Aj keď v našich zemepisných šírkach sa berie ako niečo samozrejmé, v suchých oblastiach si uvedomujú jej hodnotu, a každý dážď pokladajú za požehnanie.

Moderná doba priniesla rozvoj ekologického zmýšľania a využívania obnoviteľných zdrojov.  Tieto nové trendy spôsobili aj to, že zber dažďovej vody sa stáva čoraz populárnejším, a to nielen kvôli ekonomickej výhode, ale aj z hľadiska ochrany životného prostredia.

Ako efektívne zachytiť dažďovú vodu?

Využitie dažďovej vody je jednoduchý spôsob, ako dokážeme znížiť našu závislosť od upravenej vody z vodovodného potrubia. Najjednoduchším spôsobom na jej zachytenie sú klasické strešné odkvapové žľaby, ktoré vodu zvedú do vhodnej nádrže umiestnenej pod odkvapovým systémom. Takto nazbieranú vodu môžete potom využívať podľa svojich potrieb v záhrade na polievanie.

Avšak voda, ktorá stečie zo strechy, môže pri svojej ceste nazbierať rôzne nečistoty ako peľ, lístie, a rôzne mikroorganizmy. Ak sa voda nejaký čas nepoužíva a stojí, tieto nečistoty sa začnú rozkladať a hniť. Tým pádom vo vode klesá hladina kyslíka, voda začne zapáchať a môže sa stať nepoužiteľnou.  Ak uvažujete, že začnete zachytávať dažďovú vodu aj vy, alebo ste sa už stretli  s týmto problémom, môže vás to potrápiť, alebo dokonca odradiť od jej zberu.

My pre vás máme spoľahlivé riešenie pre tieto situácie - prípravok Mr.Bacteria No.15.

Je to bio-enzymatický čistič na báze užitočných baktérií, ktorý efektívne a bezpečne vyčistí vaše nádrže s dažďovou vodou.

Ako to funguje?

Vaša nádrž je domovom prirodzene sa vyskytujúcich baktérií, ktoré sa živia organickým odpadom. Pridaním prírodných baktérií v prípravku Mr.Bacteria No.15 urýchľujete tento proces až o 90%. Tieto chytré baktérie účinne rozkladajú zlúčeniny uhlíka, kyslíka a vodíka na jednoduchšie látky, ktoré nakoniec premenia na vodu a plyn. Okrem toho znižujú aj obsah fosforu vo vode, čím bránia rastu rias a siníc, ktoré sa fosforom živia.  Vo vode sa takto vytvorí a udržiava biologická rovnováha, ktorej výsledkom je čistá a svieža voda  bez nepríjemného zápachu.

Rozsah použitia týchto prípravkov je neuveriteľne široký. Tento účinný bio-enzymatický čistič je vhodný pre všetky typy nádrží, od malých skleníkových až po veľké priemyselné rezervoáre. Okrem toho ho môžete použiť nielen pre podzemné, ale aj pre nadzemné nádrže, či už sú vystavené slnečnému žiareniu alebo nie.

Všetky bio-enzymatické čističe na báze baktérií sú 100% prírodné a neškodné pre živočíchy a životné prostredie. Vodu ošetrenú týmito bakteriálnymi prípravkami môžu dokonca piť aj zvieratá.

Nenahraditeľný partner pre vašu záhradu

Dažďová voda sa stáva neoceniteľným zdrojom života na záhradách, a to nielen z hľadiska úspory financií. Oproti vode z vodovodu, ktorá je primárne určená a upravená pre ľudskú spotrebu, dažďová voda je mäkšia a bez chlóru. To ju robí ideálnou na zavlažovanie trávnikov, plodín a kvetinových záhonov. Jej použitie dokonca vedie k lepšiemu rastu rastlín, vďaka správnemu pH a vyššiemu obsahu kyslíka. Súčasne je ekonomickým a ekologickým riešením, ktoré prispieva k ochrane životného prostredia a udržateľnému hospodárstvu. Dažďová voda je preto nenahraditeľným partnerom v starostlivosti o vašu záhradu.

 

  • Mr. Bacteria No. 1-14 známka kvality

    Na našom webe môžete nakupovať výrobky značky Mr. Bacteria pod označením Mr. Bacteria No. 1-14. Všetky výrobky značky Mr. Bacteria sú vyrobené z najkvalitnejších surovín, čo zabezpečuje ich kvalitu, vysokú bakteriálnu silu a funkčnosť. Výrobky Mr. Bacteria sú preverené tisíckami spokojných zákazníkov. Vyskúšajte tiež kvalitu a funkčnosť našich výrobkov. Tešíme sa z Vašej spokojnosti s používaním našich výrobkov.

    Váš Mr. Bacteria e-shop tím!

  • Prečo produkty Mr. Bacteria

    • Záruka originality výrobkov
    • Vyrobené z najkvalitnejších surovín
    • Vysoká bakteriálna koncentrácia a účinnosť
    • Doprava od 39.90 € hodnoty nákupu zdarma
    • Celá ponuka výrobkov na sklade
    • Odoslanie objednávky do 24 hod.
    • Tisícky spokojných zákazníkov
  • Niekoľko rád, ako udržať čisté a priezračné záhradné jazierko.

  • Ako správne odkaliť rybník? Už ste počuli o baktériách?

  • Baktérie a enzýmy do septiku, ČOV, jazierok.

  • Ako po zime naštartovať jazierko.

  • Vyskúšajte dva zaručené tipy, ako udržiavať žumpy a septiky.

  • Ako vyčistiť domáci odpad a bez chémie? Použite baktérie.

  • Ako správne kompostovať a využiť urýchlovač kompostu?

  • Ako odstrániť nepríjemný zápach septiku, alebo žumpy?