Doprava od 39.90 € hodnoty nákupu zdarma

Ako odstrániť nepríjemný zápach septiku, alebo žumpy?

Tiež poznáte ten typický zápach septiku, žumpy alebo suchého WC pri náhlej zmene počasia, alebo pri vyšších vonkajších teplotách? Máte v septiku chrasty, nánosy alebo kaly, ktoré znižujú maximálny objem septiku a musíte často platiť za vývoz septiku alebo žumpy? Máme pre Vás a Váš rodinný dom, chalupu alebo chatu sa septikom, žumpou alebo suchým záchodom pomoc. Výrobok Mr. Bacteria No.1 Bio-enzymatický čistič pre Váš SEPTIK a ŽUMPU od spoločnosti EXPORT TEAM s.r.o. Vám pomôže odstrániť zápach aj kaly zo septiku alebo žumpy. S výrobkami od spoločnosti EXPORT TEAM s.r.o. nemusíte často platiť drahý vývoz žumpy a septiku a následnú likvidáciu organických odpadov!

Mr. Bacteria Bio-enzymatické čističe pre Váš SEPTIK/ŽUMPU kúpite  >>> TU <<<

Výrobok Mr. Bacteria No. 1.Bio-enzymatický čistič pre Váš SEPTIK a ŽUMPU je zmes vybraných a špeciálne vypestovaných kmeňov baktérií, ktoré rozkladajú organické látky. Keď sa baktérie dostanú do vody obsahujúce organický odpad, začnú byť aktívny, začnú produkovať špecifické enzýmy, s ktorých pomocou dokážu rozkladať bielkoviny, škrob, uhľohydráty, živočíšne a rastlinné tuky, papier a ďalšie organické odpadové materiály. Baktérie vyšľachtené v laboratóriách sú rýchle a veľmi účinné. Svojim pôsobením odstránia nielen zápach, ale celý zdroj zápachu. Tiež značne predĺžia interval vyváženia septiku či žumpy. Výrobok Mr. Bacteria No.1 Bio-enzymatický čistič pre Váš SEPTIK a ŽUMPU znižuje hromadenie pevných nežiaducich organických látok, kalov a tvorbu peny.

Ako to funguje?

Je to veľmi jednoduché. Váš septik obsahuje malé množstvo baktérií, ktoré pomáhajú rozkladať organický odpad. Pridaním našich baktérií zvýšite obsah baktérií vo Vašom septiku, a tým veľmi výrazne urýchlite rozklad organického odpadu. 90% organického odpadu (fekálie) je tvorené z uhlíka, kyslíka a vodíka, ktoré sa v septikoch vyskytujú v zlúčeninách. Tieto zlúčeniny baktérie neustále rozkladajú na jednoduchšie a jednoduchšie látky, až sú nakoniec rozložené na vodu H2O a oxid uhličitý CO2, kde CO2 sa uvoľňuje vo forme plynu do ovzdušia a voda H2O zostáva v septiku.

Naše bakteriálne prípravky teda priamo a veľmi účinne rozkladajú zdroje zápachu, a tým odstráňujú zápach zo septiku vrátane chrást a kalov!

EXPORT TEAM s.r.o. dodáva bakteriálne zmes v prášku, aby boli baktérie dlhšie uchovateľné.  Dôležité upozornenie: Vyvarujte sa aplikácia dezinfekčných prostriedkov, ktoré obsahujú vysoké množstvo chlóru a lúhov, ktoré ústia do ošetreného septiku či žumpy. Tieto prostriedky znižujú činnosť baktérií. Na čistenie toaliet, umývadiel, apod. Môžete využiť naše nové bakteriálne prípravky na čistenie WC, kobercov alebo čalúnenia. Každý nami ponúkaný výrobok spoločnosti EXPORT TEAM s.r.o. je 100% ekologický a prírodný produkt. Neobsahuje žiadne zdraviu škodlivé bakteriálne kmene, kyseliny, lúhy, fosfáty či ďalšie ekologicky nevhodné látky.

Mr. Bacteria Bio-enzymatické čističe pre Váš SEPTIK/ŽUMPU kúpite  >>> TU <<<

Bakteriálna sila:

Predajom bakteriálnych prípravkov sa zaoberáme už viac ako15 rokov a vieme, že pri výrobe kvalitných a naozaj veľmi účinných bakteriálnych zmesou je veľmi dôležitá bakteriálne sila prípravku (čiže počet baktérií, ktorý daný výrobok obsahuje). Garantujeme tým, že naše prípravky obsahujú extra veľké množstvo baktérií, ktoré pomáhajú veľmi efektívne zlikvidovať zápach aj organický odpad!

Mr. Bacteria Bio-enzymatické čističe pre Váš SEPTIK/ŽUMPU kúpite  >>> TU <<<

  • Mr. Bacteria No. 1-14 známka kvality

    Na našom webe môžete nakupovať výrobky značky Mr. Bacteria pod označením Mr. Bacteria No. 1-14. Všetky výrobky značky Mr. Bacteria sú vyrobené z najkvalitnejších surovín, čo zabezpečuje ich kvalitu, vysokú bakteriálnu silu a funkčnosť. Výrobky Mr. Bacteria sú preverené tisíckami spokojných zákazníkov. Vyskúšajte tiež kvalitu a funkčnosť našich výrobkov. Tešíme sa z Vašej spokojnosti s používaním našich výrobkov.

    Váš Mr. Bacteria e-shop tím!

  • Prečo produkty Mr. Bacteria

    • Záruka originality výrobkov
    • Vyrobené z najkvalitnejších surovín
    • Vysoká bakteriálna koncentrácia a účinnosť
    • Doprava od 39.90 € hodnoty nákupu zdarma
    • Celá ponuka výrobkov na sklade
    • Odoslanie objednávky do 24 hod.
    • Tisícky spokojných zákazníkov
  • Niekoľko rád, ako udržať čisté a priezračné záhradné jazierko.

  • Ako správne odkaliť rybník? Už ste počuli o baktériách?

  • Baktérie a enzýmy do septiku, ČOV, jazierok.

  • Ako po zime naštartovať jazierko.

  • Vyskúšajte dva zaručené tipy, ako udržiavať žumpy a septiky.

  • Ako vyčistiť domáci odpad a bez chémie? Použite baktérie.

  • Ako správne kompostovať a využiť urýchlovač kompostu?

  • Ako odstrániť nepríjemný zápach septiku, alebo žumpy?